///اکسید روی ۹۵% گرید A

اکسید روی ۹۵% گرید A

۱۹,۵۰۰ تومان

 قیمت فروش اکسید روی

اکسید روی ۹۵% با گرید A

فروشگاه اینترنتی دیتاکالا اکسید روی با آنالیز ذیل را جهت مصرف در صنایع وابسته مثل

صنایع کاشی و سرامیک

صنایع لعاب سازی

صنایع کشاورزی

صنایع لاستیک سازی

و غیره …

را بدون واسطه و به قیمت کارخانه به سراسر نقاط ایران ارسال می نماید.

ضمنا افرادی که اکسید روی را برای فروش به غیر از ما خریداری میکنند میتوانند اکسید روی را با بسته بندی بدون چاپ و بدون نشانی کارخانه از ما درخواست کنند.

فروش انواع گریدهای اکسید روی zinc oxide




توضیحات

پیشنهاد از طریق پیامک

تعریف اکسید روی zinc oxide

اکسید روی ( ZINC OXIDE) که در کتابهای کهن توتیا نامیده می‌شود، ترکیب غیر آلی با فرمول ZnO و به شکل پودری سفید رنگ و غیرمحلول در آب است.

اکسید روی خواص کشسانی لعاب را افزایش داده و دارای ضریب انبساط حرارتی کمی است.
این اکسید شبکه ساز و تا حدودی دگرگون ساز است. از این اکسید غالباً به عنوان ماده  مات کننده در لعاب استفاده می شود.

مصارف اکسید روی

این ترکیب  در صنایع بزرگ، مانند پلاستیک، سرامیک، لعاب ، شیشه، سیمان، لاستیک (تایر اتومبیل) ، رنگها، مومها، صنایع دارویی و کشاورزی استفاده می‌شود.

اکسید زینک دارای ویژگی های خاصی نظیر ضد باکتری بودن، ضد اشعه UV، ظرفیت گرمایی بالا و غیره می باشد که این موضوع سبب افزایش استفاده از آن در صنایع بسیار زیادی شده است.

این ترکیب در ساخت مواد فراوانی در صنعت مانند پلاستیک، سرامیک، شیشه، سیمان، لاستیک (تایر اتومبیل)، نرم کننده، رنگها، موم ها، چسب، غذاها، باتری و. .. استفاده می‌شود.

پودر اکسید زینک کاربردهای فراوانی دارد. کاربردهای اصلی آن به صورت خلاصه ارائه می‌شود. بیشتر کاربردها از واکنش اکسید روی به عنوان ماده تشکیل دهنده سایر اجزای روی استفاده می‌کنند.

کاربرد آن در علم مواد شامل ضریب شکست بالا، رسانایی حرارتی بالا، آنتی بیوتیک و مواد محافظ اشعه UV می‌باشد. به طریق مشابه به موادی مثل پلاستیک، سرامیک، شیشه، چوب، سیمان، رنگ، گریس، پماد، چسب، مهر، رنگ دانه، باتری، مدار به کار رفته در اطفاع حریق و بسیاری موارد دیگر استفاده می‌شود.

در پزشکی و بهداشت این ترکیب با نام زینک اکساید در پودر بچه، پمادهای پوستی، کرم ضد آفتاب، شامپو ضد شوره و. . . استفاده می‌شود.

پماد زینک اکساید در درمان ضایعات پوستی مستعد عفونت مانند سوختگی، اگزما، سوختگی پای نوزادان، خراشیدگی و گزش حشرات. ضد التهاب خفیف پوستی و همچنین در ترکیب کالامین به عنوان ضد خارش کاربرد دارد.

اکسید روی یکی از تشکیل دهنده های پودر صورت، رژ لب و کرمهایی است که در صنعت لوازم آرایشی کاربرد دارد می باشد.

این ماده همچنین بعنوان افزاینده به روغن، چسب، عاملهای خشک کننده، عاملهای غیر شفاف ساز و بعنوان کاتالیزور در سنتز متانول کاربرد دارد.

اکسید روی دارای خواص مرطوب کننده، آنتی بیوتیکی و دئودورانت است. به دلیل آثار ضد سبوم و منعکس کننده اشعه UV در ترکیب کرمهای ضدآفتاب نیز استفاده می‌شود.

 

خصوصیات زینک اکساید یا اکسید روی zinc oxide

علمی: زینک اکساید یا اکسید روی zinc oxide

فرمول مولکولی:ZNO

خصوصیات پودر اکسید روی:

اکسید روی پودری سفید رنگ است که در آب نامحلول است، و از آن به طور گسترده ای به عنوان یک افزودنی در مواد و محصولات متعددی از جمله لاستیک استفاده می شود.

شاخص های فنی :

جرم مولی: ۸۱٫۴۰۸

تراکم۵٫۶۱ g/cm³

نقطه ذوب۱۹۷۵ºC

نقطه جوش۲۳۶۰ºC

 

قیمت اکسید روی ۹۵% گرید A

توضیحات تکمیلی

وزن 20 kg

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اکسید روی ۹۵% گرید A”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.